Vins amb identitat, autenticitat i arrel al territori

Recuperem i plantem les vinyes dels nostres avis i pares amb les varietats locals. Amb el nostre compromís d’elaborar exclusivament amb les varietats autòctones i mitjançant una viticultura ecològica, creem vins que expressen l’essència del nostre territori, seguint un protocol de mínima intervenció a la nostra celler.

PROMOCIÓ ENVIAMENTS GRATUÏTS
Comanda mínima 6 ampolles

Els nostres vins i espumosos ecològics

Elaborem els vins a partir dels raïms de les nostres vinyes que cultivem mitjançant agricultura ecològica. Les varietats de raïm blanc són parellada, xarel·lo, moscatell d’Alexandria i Chardonnay. I les varietats negres són sumoll, syrah i ull de llebre.

Compra mínima: 1 caixa de 6 ampolles

Dos dies a la setmana d’enviament DILLUNS I DIJOUS

Comandes fetes des del dijous a les 8:01 fins dilluns a les 8:00 seran enviades el dilluns. Les comandes fetes des del dilluns a les 8:01 fins dijous a les 8:00 seran enviades el dijous

La combinació de vi pot ser la que el client desitgi.

Una visió sostenible
per a un món agrari
compromès.

Els vins d’Estol Verd són el resultat d’un treball minuciós i dedicació per aconseguir vins d’alta qualitat. Amb raïms cultivats a les seves pròpies finques, són elaborats amb cura i atenció als detalls. Aquest petit celler familiar busca expressar la personalitat del terreny i del clima de la regió a través dels seus vins, oferint una experiència única en cada ampolla. Amb varietats com Macabeu, Xarel·lo i Garnatxa Blanca, els vins d’Estol Verd captiven amb la seva frescor, equilibri i caràcter mediterrani.

DO Tarragona: Vins
mediterranis amb
caràcter i diversitat
excepcionals.

La DO Tarragona és una regió vitivinícola amb un paisatge divers i característiques úniques. Els sòls varien des de calcaris i lleugers fins a pedregosos i d’al·luvions, reflectint la seva heterogeneïtat. El clima mediterrani amb influències continentals ofereix hiverns suaus i estius calorosos, temperats per la brisa marina. Aquestes condicions són ideals per al cultiu de varietats de raïm blanc, que predomina sobre les varietats negres. El resultat són vins suaus, frescos i típicament mediterranis, amb una gran diversitat de varietats i terroirs.

logos DO tarragona cellers singulars
vinña estol verd

Estem en contacte

Per a qualsevol dubte escriu-nos i et resoldrem el que necessitis saber.