Una visió sostenible
per a un món agrari
compromès.

Una visió sostenible
per a un món agrari
compromès.

Som la Sara i el Gerard, residents de Les Pobles i Rodonyà, a Catalunya. Amb orgull i passió, hem donat vida al projecte Estol Verd. Amb les nostres arrels profundament arrelades a l’agricultura, hem experimentat diverses facetes en aquest àmbit, des de ser productors fins a prestar serveis agraris i gestionar finques. Ara, estem preparats per l’aventura de no només ser productors, sinó també elaboradors i comercialitzadors. Amb valors de sostenibilitat econòmica i ambiental, aspirem a reconciliar els diferents aspectes de la producció, l’elaboració i la comercialització agrícoles. Estem decidits a ser agents de canvi responsables envers el nostre entorn, el medi ambient i les persones. Amb il·lusió i determinació, estem construint un futur agrari més sostenible a través d’Estol Verd.

dibujo viñas estol verd celler

Sostenibilitat
agrària amb passió
i responsabilitat.

viñas de estol verd celler foto de gerad y sara

Vins artesanals
i de gran qualitat

Elaborem els vins a partir dels raïms de les nostres vinyes que cultivem mitjançant agricultura ecològica. Les varietats de raïm blanc són parellada, xarel·lo, moscatell d’Alexandria, garnatxa blanca i Chardonnay. I les varietats negres són sumoll, ull de llebre, garnatxa negre i syrah.

Cada any seleccionem els millors raïms per elaborar els nostres vins blancs, rosat i negres. Cuidem tot el procés de vinificació per tal d’obtenir uns vins amb personalitat pròpia que reflecteixin les característiques de la terra i l’entorn dels quals procedeixen.

Passió en cada gota

L’oli Estol Verd és un oli mediterrani de qualitat excepcional i amb un fort compromís amb la sostenibilitat. Les oliveres estan cultivades amb tècniques respectuoses amb el medi ambient, prioritzant l’agricultura ecològica i la preservació dels recursos naturals. Els olis són elaborats mitjançant processos que mantenen la integritat de l’oli d’oliva verge extra, preservant els seus aromes, sabors i beneficis nutricionals. A més a més, Estol Verd promou la conservació del paisatge mediterrani de l’Alt Camp, amb el manteniment dels camps d’olivera com a part fonamental de l’entorn agrícola local, amb el cultiu de les varietats d’oliva menya i arbequina. Amb aquest enfocament sostenible, l’oli Estol Verd no només ofereix una experiència gastronòmica excepcional, sinó que també contribueix a la protecció de l’entorn agrari i al desenvolupament rural de la comarca de l’Alt Camp.

aceite estol verd

Enoturisme: Orientast,
un joc entre vinyes

Podràs tastar els vins al camp i autoavaluar el teu nivell de tast de forma divertida, debatent en grup o de forma individual els aspectes sensorials del vi. Tot això descobrint territori i natura, realitzant una activitat saludable apte per a totes les edats, en la que els més petits també hi podran participar i trobar el seu petit tresor.

app orientast estolverd

Estem en contacte

Per a qualsevol dubte escriu-nos i et resoldrem el que necessitis saber.