MODIFICACIÓ DELS TERMES I CONDICIONS D’ÚS, POLÍTICA DE PRIVACITAT I DE PROTECCIÓ DE DADES.

El Responsable del Fitxer es reserva el dret a modificar en tot moment i sense avís previ les presents condicions, termes i polítiques de privacitat per adaptar-les a les novetats legislatives o jurisprudencials així com a les modificacions o pràctiques de la indústria, amb l’obligació, per part de l’usuari de consultar periòdicament aquestes condicions, termes i polítiques a fi i efecte de comprovar o assegurar-se de l’existència de canvis, prenent com a referència la data de l’última actualització.

PROTECCIÓ DE DADES

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), PROJECTE L’ESTOL SL amb CIF B55618037, com a responsable del fitxer informa de les següents consideracions: Les dades de caràcter personal que li demanem, quedaran incorporades a un fitxer qual la finalitat és de enviar-li les comunicacions comercials.

Si ho desitja, pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició de les seves dades personals en el correu electrònic a hola@orientast.com o per escrit al C/ Forn, 6. 43815 Aiguamurcia.