El cultiu de l’olivera
arrelat a la nostra família

L’olivera juntament amb la vinya és un cultiu que generació darrera generació hem cultivat per poder tenir oli a la nostra taula.

Estol verd cultivem oliveres de la varietat menya i arbequina totes dues ben representades en aquesta zona de l’Alt Camp. Cuidem els arbres amb mètodes d’agricultura ecològica i regeneració el sòl, i així obtenir una oliva de màxima qualitat.

Un Oli Mediterrani de Qualitat i Compromís Ambiental

L’oli Estol Verd és un oli mediterrani de qualitat excepcional i amb un fort compromís amb la sostenibilitat. Els olis són elaborats mitjançant processos que mantenen la integritat de l’oli d’oliva verge extra, preservant els seus aromes, sabors i beneficis nutricionals. A més a més, Estol Verd promou la conservació del paisatge mediterrani de l’Alt Camp, amb el manteniment dels camps d’olivera com a part fonamental de l’entorn agrícola local, amb el cultiu de les varietats d’oliva menya i arbequina. Amb aquest enfocament sostenible, l’oli Estol Verd no només ofereix una experiència gastronòmica excepcional, sinó que també contribueix a la protecció de l’entorn agrari i al desenvolupament rural de la comarca de l’Alt Camp.

Aceite Oliva Virgen la taca estol verd
dibujo oliva estol verd

Fruitós

Un bon oli es caracteritza per tenir un aroma i sabor fruitós, amb notes de fruita fresca com oliva, tomàquet o herbes aromàtiques.

dibujo oliva estol verd

Equilibrat

L’oli mediterrani de qualitat ha de mostrar un equilibri perfecte entre l’amargor, la picantor i la dolçor. Aquestes característiques han de complementar-se harmoniosament sense predominar una sobre l’altra.

dibujo oliva estol verd

Qualitat nutricional

L’oli és conegut pels seus beneficis per a la salut, sent ric en àcids grassos sans com l’àcid oleic. Ha de ser ric en antioxidants naturals com la vitamina E, que aporta propietats saludables.

dibujo oliva estol verd

Excepcional qualitat organolèptica

Un bon oli ha de destacar per la seva complexitat i intensitat aromàtica, així com pel seu gust i textura agradable en boca. Ha de mostrar la personalitat i la expressió dels olis produïts en la regió mediterrània.

Els nostres productes

Elaborem els vins a partir dels raïms de les nostres vinyes que cultivem mitjançant agricultura ecològica. Les varietats de raïm blanc són parellada, xarel·lo, moscatell d’Alexandria i Chardonnay. I les varietats negres són sumoll, syrah i ull de llebre.

Estol Verd celler: Passió vitivinícola sostenible des de Rodonyà.

Estol Verd celler és més que un simple celler de vins. És un somni fet realitat per a la Sara i el Gerard, que el van iniciar amb passió l’any 2014. Aquest projecte representa una forma de vida dedicada a la viticultura i a l’apreciació de tot el que ens envolta. Cada dia treballem amb l’objectiu de convertir les nostres finques en espais sostenibles tant des del punt de vista econòmic com ambiental. Amb humilitat, Estol Verd celler té la seva seu en la pintoresca casa pairal de cal Joan Rosset a Rodonyà, un indret amb una rica història vitivinícola. Aquí, amb una combinació d’art i coneixement, recuperem la tradició de l’elaboració de vins d’alta qualitat. Amb cada got, desitgem transportar-vos a l’essència autèntica i vibrant de la nostra terra.